Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 11:48

Σύμβουλοι "Λαϊκής Συσπείρωσης": Αποτρόπαιη πράξη το γκρέμισμα παραγκόσπιτων των τσιγγάνων

Γράφτηκε από τον
Σύμβουλοι "Λαϊκής Συσπείρωσης": Αποτρόπαιη πράξη το γκρέμισμα παραγκόσπιτων των τσιγγάνων

"ην αποτρόπαια πράξη της Δημοτικής Αρχής να γκρεμίσει τις παράγκες των τσιγγάνων της Αγίας Τριάδας και την προσπάθεια γκετοποίησής τους στην Μπιρμπίτα", καταγγέλλουν οι σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Νίκος Διασάκος, Τάσος Νιάρχος και Κώστας Μιχαλόπουλος.

Και καλούν τη Δημοτική Αρχή να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα στέγασης των τσιγγάνων.
Αφού αναφέρουν ότι «η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια πιεζόμενη από την συμφωνία της για παραχώρηση μέρους της δημοτικής έκτασης, στα Παλιάμπελα, στον Π.Σ. "Η Καλαμάτα" ώστε να κατασκευαστεί γήπεδο για την επαγγελματική ομάδα», καταγγέλλουν επίσης, «την επιλεκτική αντιμετώπιση της επαγγελματικής ομάδας της πόλης έναντι των ποδοσφαιρικών και άλλων ερασιτεχνικών σωματείων».
Υπενθυμίζουν ότι «πρόσφατα  η Δημοτική Αρχή με απόφασή της (που τελικά την απέσυρε κάτω από την λαϊκή κατακραυγή) είχε επιβάλει χαράτσι στα αθλητικά σωματεία για τη χρησιμοποίηση των χώρων άθλησης, ενώ από την ΠΑΕ Καλαμάτα δεν έχει πάρει δραχμή για την παραχώρηση εδώ και χρόνια του Δημοτικού Σταδίου».
Οι σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" καλούν τους τσιγγάνους «να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα και να γυρίσουν την πλάτη σ’ αυτούς που τους νοιάζονται μόνο στις εκλογές και τους τάζουν βλέποντάς τους σαν εκλογική πελατεία».


NEWSLETTER