Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 15:57

Κακοκαιρία: Σε επιφυλακή οι δυνάμεις του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι δυνάμεις του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, ενόψει των έκτακτων καιρικών φαινομένων που αναμένονται και στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, τις τελευταίες ημέρες συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση καθαρισμοί και παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία έναντι των καιρικών φαινομένων. Σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπηρεσιών δήμου και ΔΕΥΑΚ για το σκοπό αυτό.

* Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 16 του μήνα, στη δυτική και τη νότια Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα τη νύχτα (13-10-2022) και μέχρι αύριο το απόγευμα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
Αύριο Παρασκευή τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν, από νωρίς το πρωί τη δυτική Πελοπόννησο, από το μεσημέρι την ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία από το απόγευμα τις δυτικές Κυκλάδες.


NEWSLETTER