Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 21:26

Χάιδω Παναγιωτοπούλου για Σαμαρά

Γράφτηκε από την

 

“Ο Αντώνης Σαμαράς για άλλη μια φορά καθήλωσε το κοινό με την εξαιρετική - μοναδική παρουσία και ομιλία του, εκπέμποντας μηνύματα ενότητας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας”,  επισημαίνει η δημοτική σύμβουλος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου, επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”, που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του ιδρύματος “Αντώνης Σαμαράς”.

Χαρακτηριστικά σε γραπτή της δήλωση η κ. Παναγιωτοπούλου παρατηρεί:

“Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά παραβρέθηκα χθες στα εγκαίνια του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», με πρόεδρο την σύζυγό του Γεωργία Κρητικού - Σαμαρά.

Σε μια ιστορική εκδήλωση σε μια κατάμεστη αίθουσα, μέσα και έξω από αυτή, στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα, πλήθος του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της χώρας μας έδωσε το παρών (κ. Πρωθυπουργός, σύσσωμη η κυβέρνηση, βουλευτές, περιφερειάρχες δήμαρχοι κλπ).

Ο Αντώνης Σαμαράς για άλλη μια φορά καθήλωσε το κοινό με την εξαιρετική - μοναδική παρουσία και ομιλία του, εκπέμποντας μηνύματα ενότητας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, γνώσης και εμπειρίας, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος αλλά ταυτόχρονα και κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου προς την Ευρωπαϊκή ολότητα και συνοχή, πρότεινε ως πρωτοπόρος, την επανίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πάνω σε νέες και στέρεες βάσεις σύμφωνα πλέον, με τις απαιτήσεις του παρόντος και του μέλλοντος”.