Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 14:48

Σπυρόπουλος κατά δημοτικής αρχής Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Σπυρόπουλος κατά δημοτικής αρχής Μεσσήνης

 

Πολύ… λίγη για τις ανάγκες ενός σύγχρονου δήμου και πολύ μικρή για τις ανάγκες “αυτού του ευλογημένου τόπου” βρίσκει την παρούσα δημοτική αρχή ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο δήμος βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σπυρόπουλος υποστηρίζει σε γραπτή δήλωσή του πως η “παρακαταθήκη” που αφήνει η απερχόμενη δημοτική αρχή    του Γιώργου Αθανασόπουλου είναι “η πλήρης απαξίωση και εγκατάλειψη του δήμου”, που αντανακλάται σύμφωνα με τον ίδιο στη χαμηλή ποιότητα ζωής των δημοτών, την έλλειψη ασφάλειας και τη μηδενική εμπορική δραστηριότητα.

Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Σπυρόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“Στην πόλη της Μεσσήνης η όποια (εμπορική) δραστηριότητα περιορίζεται σχεδόν μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αφού μετά επικρατεί πλήρη στασιμότητα. Η κίνηση πολιτών και οχημάτων περιορίζεται στο ελάχιστο, σε επίπεδα που η πόλη θυμίζει …χωριό!

Η ασφάλεια των δημοτών και των περιουσιών τους, ανύπαρκτη!

Στις ώρες αιχμής, επικρατεί χάος στην οδό Κούτσικα με την διπλή κατεύθυνση και τις άναρχες σταθμεύσεις των οχημάτων και την πλήρη απουσία της δημοτικής αστυνομίας! Το βράδυ η πόλη κυριολεκτικά βυθίζεται στο σκοτάδι (επί σειρά ημερών, η μικρή πλατεία δεν είχε δημοτικό φωτισμό)…

Αλλά και στην περιφέρεια (οικισμούς) η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι καλύτερη. Η εγκατάλειψη και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής επιβαρύνει τόσο την καθημερινότητα των δημοτών όσο και την επαγγελματική - αγροτική ενασχόλησή τους με προεξάρχουσα την κάκιστη αγροτική οδοποιία”.


NEWSLETTER