Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 22:27

Αναπαράσταση απελευθέρωσης της Αρκαδιάς

Γράφτηκε από τον
Αναπαράσταση απελευθέρωσης της Αρκαδιάς

Με την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Αρκαδιάς ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Δήμο Τριφυλίας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Άνω Πόλη Κυπαρισσίας για να παρακολουθήσει το δρώμενο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Ντρέδες και τα ιστορικά γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν αυτή την ιστορική ημέρα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, της Ομάδας των Ιππέων και των «Ελληνομνημόνων». Διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και το Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου και ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Σωτήρης Μπακούρος.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER