Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 19:24

Δήμος Οιχαλίας: Εξι υποψηφίους από το Δώριο ανακοίνωσε ο Γιάννης Αδαμόπουλος

Γράφτηκε από την

 

Έξι νέους υποψηφίους προερχόμενους από τη Δημοτική Ενότητα Δωρίου ανακοίνωσε χθες ο συνδυασμός “Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Οιχαλίας Γιάννη Αδαμόπουλο.

Οι υποψήφιοι είναι:

Ευανθία Κουμπαρούλη: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δώριο. Τέλειωσε το Λύκειο Δωρίου και φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γεωπονίας. Έχει κατάστημα με γεωργικά φάρμακα και εφόδια στο Κοπανάκι. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δωρίου. Το 2014 ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος.

 

Δήμητρα Θεοχάρη: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κλέσουρα – Αμφιθέα Δωρίου. Κόρη του αειμνήστου αστυνομικού Κων/νου Θεοχάρη και της νοσηλεύτριας Πολυξένης Μεταλληνού. Πτυχιούχος Κοινωνική Λειτουργός του ΑΤΕΙ Πατρών. Αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας MSc Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Το 2020 εργάστηκε ως υπεύθυνη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Οιχαλίας. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας – Κ.Μ. Ψυχιατρικής. Είναι μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, από το 2020 εξελέγη Τομεάρχης Υγείας ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας και αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Οιχαλίας.

 

Σοφία Ηλιοπούλου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δώριο, τελείωσε το Λύκειο Δωρίου και μετέπειτα σπούδασε στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εργάζεται στο φορέα διαχείρισης απορριμμάτων ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου. Είναι κόρη του επιχειρηματία - πρώην προέδρου της Τ.Κ. Δωρίου Αριστείδη Ηλιόπουλου. Είναι παντρεμένη με το Διαγούπη Δημήτριο από το Ζευγολατιό Μεσσηνίας.

 

Αμαλία Ανδρούτσου – Γιαννοπούλου: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό. Είναι παντρεμένη με τον ηλεκτρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης διατηρώντας με την οικογένειά της καφετέρια στο Σταθμό τρένου στο Δώριο πάνω από 20 χρόνια.

 

Δημοσθένης Χρ. Βλάχος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κλέσσουρα - Αμφιθέα Δωρίου. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Τσιαμπούρη και πατέρας 3 παιδιών. Είναι επαγγελματίας οδηγός και εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων δημοσίων έργων. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ήταν πρώτος σε αριθμό σταυρών στο Δώριο.

 

Νικόλαος Βασ. Ανδρουτσόπουλος: Γεννήθηκε το 1974 στο Ψάρι Μεσσηνίας. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ και διατηρεί κατάστημα ελαστικών – λιπαντικών και συνεργείο στο Δώριο Μεσσηνίας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Αλεξοπούλου με την οποία έχουν δύο παιδιά. Θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά.