Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 19:23

Απάντηση Ανδρινόπουλου σε Λεβεντάκη για τη συνεργασία

Απάντηση Ανδρινόπουλου σε Λεβεντάκη για τη συνεργασία

 

Απάντηση στον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη για την αποχώρηση τους από την συνεργασία που είχε ο συνδυασμός τους μαζί του έδωσαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και Μαγδαληνή Καμπύλη – Ανδρινοπούλου.

Δεν δεχθήκαμε να υπογράψουμε τα εντέλλεσθε από το Νομικό Πρόσωπό που ήταν πρόεδρος η κ. Καμπύλη για αυτό αποχωρήσαμε τόνισαν και οι δύο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρινόπουλος τόνισε πως ο Δήμαρχος του καταλόγισε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στους Γαργαλιάνους ότι αποχώρησε από τη συνεργασία επειδή νόμισε ότι χάνεται ο βιολογικός καθαρισμός των Γαργαλιάνων. «Δεν έχει καταλάβει πως διοικείται ο Δήμος» επισήμανε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως τον βιολογικό καθαρισμό των παρακολουθεί η ΔΕΥΑΤ και όχι ο Δήμος για αυτό παραμένει στο διοικητικό της συμβούλιο. Πίεζε είπε την κ. Καμπύλη να υπογράψει εντέλλεσθε 24.800 για δήθεν λογιστικό έλεγχο στο νομικό πρόσωπο και άλλες 24.800 ευρώ για δικλείδες ασφαλείας. Για αυτό παραιτηθήκαμε για να μην υπογράψει τα εντέλλεσθε , αλλά αν θέλει διαχειριστικό έλεγχο να κάνουμε σήμερα στο Δήμο.

Ενώ στη συνέχεια η κ. Καμπύλη τόνισε σχετικά με τη συνεργασία που είχαν ότι δέχθηκαν να συνεργαστούν και να βοηθήσουν το Δήμο να κάνει κάποια έργα. Ο δήμαρχος είπε στη συνέντευξη που έδωσε στους Γαργαλιάνους ισοπέδωσε τα πάντα είπε ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι άνθρωποι που βρήκαν περιουσία , δεν έχουν προσωπικότητα , να ζητήσει συγνώμη για αυτά που είπε. Είμαστε είπε άνθρωποι με κύρος και αξιοπρέπεια και σχετικά με την αποχώρηση από τη συνεργασία τόνισε ότι εκβιάστηκε και τις είπαν ότι θα έχει πολιτικό κόστος αν δεν υπογράψει τα εντέλλεσθε.

Κ.Μπ.