Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 17:36

Δήμος Τριφυλίας: Πέντε νέοι υποψήφιοι με Παναγιωτοπούλου

Γράφτηκε από την
Δήμος Τριφυλίας: Πέντε νέοι υποψήφιοι με Παναγιωτοπούλου

Πέντε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτόπουλου.

Οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν είναι:

Για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης του Παναγιώτη, κάτοικος Κυπαρισσίας. Είναι 35 ετών, παντρεμένος με την Ιωάννα Σοφιανοπούλου από τους Γαργαλιάνους, με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παραγωγός ελαιολάδου και στον ελεύθερο χρόνο του δραστηριοποιείται με την προώθηση και πώληση προϊόντων του ιδιωτικού τομέα.

Για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων ο Κωνσταντίνος Καναβός του Παναγιώτη, κάτοικος Γαργαλιάνων. Είναι 42 ετών, γεωργός - οινοποιός, ενώ στο παρελθόν ήταν εποχικός πυροσβέστης επί 14 έτη. Γεννήθηκε στη Δ.Κ. Μουζακίου και κατοικεί στους Γαργαλιάνους. Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Τσουπάκη, τραπεζική υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς Γαργαλιάνων, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Είναι μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και είχε διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας ο Βασίλειος Αδαμόπουλος του Αναστασίου, κάτοικος Μουριατάδας Τριφυλίας. Είναι 39 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων του ΕΠΑΛ, με επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του από το 2006 και εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στον ΔΕΔΔΗΕ. 

Για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας η Ιωάννα Κάππα του Αθανασίου, κάτοικος Κυπαρισσίας. Είναι 43 ετών, παντρεμένη με τον Κυριάκο Αντωνόπουλο από το Χαλαζόνι Τριφυλίας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Είναι αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. στο Α.Τ. Τριφυλίας και πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Χαλαζονιτών.

Για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας η Κυριακή Καλλιάνη του Γεωργίου και της Μάρθας, κάτοικος Ελαίας Τριφυλίας. Είναι 23 ετών, απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας και επαγγελματική εμπειρία από την ηλικία των 18 ετών στη λογιστική και στη στατιστική. Είναι εθελόντρια στο πρόγραμμα «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2023». 


NEWSLETTER