Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 08:46

Τέλος εβδομάδας αποφάσεις για αναπλασμένο τμήμα Ναυαρίνου

Γράφτηκε από τον

 

“Τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε πότε θα ανοίξει η Ναυαρίνου”, στο τμήμα της ανάπλασης, δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των συμβούλων της μειοψηφίας Βασίλη Κανάκη και Μανώλη Μάκαρη, το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι το έργο “είναι στα τελειώματα, θα ανοίξει πολύ γρήγορα”. Οσον αφορά την υπογειοποίηση των καλωδίων του ρεύματος στη Ναυαρίνου ενημέρωσε ότι “έχει προχωρήσει μέχρι το ρείθρο. Πρέπει να γίνει εργολαβία για να προχωρήσει από τον ποδηλατόδρομο και κάτω.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Β. Κανάκης ρώτησε τον δήμαρχο “τι θα γίνει με το έργο στη Ναυαρίνου” και σημείωσε: “Εχει ξεπεράσει τις 542 μέρες για μόλις 200 μέτρα. Είναι απλούστατη κατασκευή, δεν είναι κάτι τρομερό η υλοποίησή του”.

Ο επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου” Μαν. Μάκαρης ρώτησε αν έγινε η υπογειοποίηση των καλωδίων, για την οποία είχε δοθεί υπόσχεση.

Να επισημάνουμε ότι η εικόνα της υπό ολοκλήρωση ανάπλασης της Ναυαρίνου, μεταξύ Φαρών - Ακρίτα, που είναι ελκυστική και αρέσει στον κόσμο, ταιριάζει και παραπέμπει σε πεζόδρομο, ιδανικά εφαρμόσιμο για την περίοδο του καλοκαιριού.

Γ.Σ.