Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 23:06

Λαϊκή Συσπείρωση: Ραδιώτης για αποζημιώσεις από πυρκαγιές στο Βασιλίτσι

Λαϊκή Συσπείρωση: Ραδιώτης για αποζημιώσεις από πυρκαγιές στο Βασιλίτσι

“Για την κοροϊδία με τις «αποζημιώσεις» από τη περσινή πυρκαγιά στο Βασιλίτσι”, διαμαρτύρεται ο Θάνος Ραδιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Αναφέρει ότι “παραμονές εκλογών η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία «θυμήθηκαν» να αποζημιώσουν με ψίχουλα κάποιους από τους ελαιοπαραγωγούς των οποίων οι περιουσίες καταστράφηκαν από τη περσινή πυρκαγιά στο Βασιλίτσι. Με αποζημιώσεις ψίχουλα των 25-45 ευρώ ανά ρίζα, που δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο το χαμένο εισόδημα των παραγωγών ή τα έξοδα φύτευσης νέων ελαιόδεντρων. Και αυτά μόνο σε μέρος των παραγωγών, ούτε καν στο σύνολο των πληγέντων από την πυρκαγιά. Το αίτημα για αποζημίωση εδώ και τώρα για το 100% της ζημιάς που προκλήθηκε από την πυρκαγιά και αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος σε βάθος πενταετίας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ”.

Καταλήγοντας, ο Θ. Ραδιώτης υποστηρίζει ότι “η απάντηση μπροστά σε αυτή τη κοροϊδία μπορεί να είναι μόνο μια: Ισχυρό ΚΚΕ στις 25 Ιούνη για πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση κόντρα στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση!”.