Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 21:40

Μεσσήνη: Αποδέσμευση Ξενογιάννη από την παράταξη της μειοψηφίας

 

Την αποδέσμευσή του από την “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης”, καθώς η παράταξη δεν θα διεκδικήσει εκ νέου το δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξενογιάννης.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Νίκου Ξενογιάννη έχει ως εξής:

“Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση είχε και έχει ως μοναδικό γνώμονα τη διάθεσή μου για προσφορά στο δημότη της Μεσσήνης. Με βάση αυτή την αρχή έντιμα και καθαρά συνεχίζω να πορεύομαι.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάσος Τσερπές μας έχει ανακοινώσει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόνομης καθόδου στις εκλογές αποδεσμεύοντάς μας. Παρότι αυτό δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί με επίσημο και δημόσιο τρόπο -όπως θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει συμβεί- είναι γνωστό σε όλους μας.  

Η απόφαση της μη καθόδου της παράταξής μας στις εκλογές αποδεσμεύει αυτοδίκαια όλα τα μέλη της και τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν ελεύθερα και με βάση την προσωπική τους κρίση τις όποιες επιλογές τους. Αυτό και θα πράξω. Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη δημιουργική συμβολή όλων μας σε ένα διαρκή αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Νίκος Ξενογιάννης  

Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσήνης”