Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 21:21

Καρβέλας: “Πάντοτε θα λειτουργούμε με εντιμότητα, αποφασιστικότητα” (βίντεο)

 

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σινάπης

 

“Πάντοτε θα λειτουργούμε με εντιμότητα, αποφασιστικότητα και με γνώμονα το κοινό συμφέρον”, διαβεβαίωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, μιλώντας χθες το βράδυ στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο, μέσα σε αποθέωση από τον πολύ κόσμο που είχε  συγκεντρωθεί και πανηγύριζε για τη μεγάλη νίκη.

Δήλωσε ότι “προχωρούμε για ένα νέο μεγάλο δήμο, ο οποίος πραγματικά θα είναι πρότυπο και στη λειτουργία του και στα αποτελέσματα που θα παράγει”.

Μόλις ξεκαθάρισε ότι ο Παν. Καρβέλας κερδίζει τις εκλογές κι επανεκλέγεται, αρκετός κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο εκλογικό του κέντρο, όπου διαμορφώθηκε πανηγυρικό κλίμα με πυροτεχνήματα, καπνογόνα, ισχυρές κροτίδες και νταλίκα (τράκτορα) με δυνατή κόρνα.

Οταν έφθασε στην Πύλο, ο συγκεντρωμένος κόσμος τον υποδέχθηκε θερμά και τον αποθέωσε και τον οδήγησε στην πλατεία για να μιλήσει.

 

Αρχικά, ο Παν. Καρβέλας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη νίκη που έδωσε στον συνδυασμό του και σημείωσε:

“Ολοι μαζί εργαστήκαμε σκληρά, επίπονα, αποφασιστικά με ένα μόνο στόχο, να μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και στα καλά και στα κακά. Δεν είμαστε αλάθητοι, όμως, όλος ο κόσμος αναγνώρισε τις προθέσεις μας και το έργο μας. Γι΄ αυτό η νίκη ήταν σαρωτική. Και ήταν αποδεκτή από το σύνολο του δήμου. Μπορεί σε ένα μέρος να ήταν μεγάλο το ποσοστό, αλλά παντού ήταν νίκη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τα επόμενα 5 χρόνια ο συνδυασμός θα παραμείνει αυτοδιοικητικός, εργατικός, έντιμος, αποφασιστικός και όλη η έκτασή του ανήκει σε σας, στον πυλιακό λαό. Γιατί αυτό μας έδωσε τη μεγάλη νίκη. Και το αποδεικνύει περίτρανα το ποσοστό που πήραμε στην Πύλο.

Μπορέσαμε κι ενώσαμε όλες τις δυνάμεις για το καλό της Πύλου. Κι έτσι θα παραμείνουμε.

Πραγματικά όλοι και αυτοί που εξελέγησαν και αυτοί που δεν εξελέγησαν, έδωσαν μια μεγάλη κι επίπονη μάχη. Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν πολλά. Εμείς τα ξεχνούμε, εμείς προχωρούμε για ένα νέο μεγάλο δήμο, ο οποίος πραγματικά θα είναι πρότυπο και στη λειτουργία του και στα αποτελέσματα που θα παράγει. Να σας διαβεβαιώσω ότι πάντοτε θα λειτουργούμε με εντιμότητα, αποφασιστικότητα και με γνώμονα το κοινό συμφέρον”.

Συνεχίζοντας, έκανε ειδική αναφορά, καθώς νωρίτερα, είχε δεχθεί δύο τηλεφωνήματα. Οπως είπε, “το ένα αφορά έναν αγωνιστή τον Τάκη Αλεξόπουλο και το άλλο έναν επίσης αγωνιστή που σήμερα δεν είναι κοντά μας τον Λια τον Κούβελα”.

Το τρίτο αφορούσε μήνυμα - σημείωμα από τον γιο του, που βρήκε στις 5.30 το πρωί, που του έγραφε: “Μπαμπά καλημέρα και καλή επιτυχία. Ο,τι και να γίνει, εγώ θα σε αγαπώ και πάλι σε ευχαριστώ”.

Ευχαρίστησε, ακόμα, την οικογένειά του, τη γυναίκα του, την κόρη του Ασπασία και τη μητέρα του, καθώς και συνεργάτες του - υποψηφίους συμβούλους “που παραμέρισαν προσωπικές φιλοδοξίες, εγωισμούς και πολλά πράγματα για το κοινό καλό”.

 

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΝΙΚΑ

Την ομιλία του διέκοψε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. “Ηταν ο νυν περιφερειάρχης ο κ. Νίκας, ο οποίος μου ικανοποίησε σχεδόν το σύνολο των αιτημάτων”, είπε, ενημερώνοντας σχετικά τους συγκεντρωμένους.

Ολοκληρώνοντας, ο Παν. Καρβέλας παρατήρησε: “Εμείς απόψε πανηγυρίζουμε. Θέλω να είμαστε όλοι κόσμιοι, όπως είμαστε σε όλη τη θητεία μας και θα συνεχίσουμε, όπως και την προηγούμενη φορά, να πάμε και στη Χώρα που έχει πανηγύρι, να πανηγυρίσουμε, γιατί μας περιμένει κι εκεί πολύς κόσμος. Θα περάσουμε αυτή την εβδομάδα από όλες τις έδρες και τα χωριά, για να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που μας έδωσαν αυτή τη νίκη. Ο συνδυασμός μας είχε την ευτυχία να εκλέξει πολλά νέα άτομα, τα οποία μαζί με τα έμπειρα και παλιά θα δημιουργήσουν εκείνο το μείγμα που πραγματικά θα μας βοηθήσει για το καλύτερο αύριο”.