Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 19:03

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεσσήνης στον Αθανασόπουλο

Γράφτηκε από την

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών της πόλης, δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο δήμαρχος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να συνεχίσει με δυναμισμό τη δραστηριότητά της, λέγοντας πως: “Ο Σύλλογος Γυναικών έχει πολύτιμη συνεισφορά τόσα χρόνια στον τόπο και έχει ταυτίσει την παρουσία του με την αναβίωση εθίμων και ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις. Για τον λόγο αυτό, ο κόσμος έχει προσδοκίες από τον Σύλλογο σε ότι αφορά τη διοργάνωση δράσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα”.

Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση αναφέρει: “Εκτιμώντας (σ.σ. ο δήμαρχος Μεσσήνης) ότι η πολυσυμμετοχικότητα σε δράσεις είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως Δήμος και Σύλλογος θα έχουν αγαστή συνεργασία και σε αυτή τη θητεία.

Από την πλευρά του Συλλόγου αναφέρθηκε το πρόγραμμα δράσης για το 2024, ενώ τονίστηκε ότι θα δοθεί βαρύτητα στη μεταλαμπάδευση των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου μας”.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Μεσσήνης έχει ως εξής:

Σοφία Μυλωνά, πρόεδρος. Αγγελική Μαντά, αντιπρόεδρος. Φανή Τάπαρη, γραμματέας. Σταυρούλα Μακαρούνη, ταμίας. Γεωργία Κόκκαλη, ειδική γραμματέας. Σταυρούλα Κουσουλάκου και Κλεοπάτρα Μουρίκη-Ψυχογιού, μέλη.