Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 18:21

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος καλεί στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo”

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος που θα συμμετέχει στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo”, ως φιλοξενούμενος στο περίπτερο της ΠΕΔ, προσκαλεί τους επαγγελματίες όλων των κλάδων του πρωτογενούς και του αγροδιατροφικού τομέα και του τουρισμού του δήμου, να συμμετέχουν δωρεάν με φυσική παρουσία στην έκθεση.

Η “Πελοπόννησος Expo” πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου, στο κτήριο ΓΕΑ Α.Ε. στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Δήμο Πύλου - Νέστορος, η “Πελοπόννησος ΕΧΡΟ” είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου που μετρά ήδη 8 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την
παραγωγικότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών πελοποννησιακών διατροφικών προϊόντων.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς, οι οποίοι συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής, όπως ο τουρισμός και ο αγροτουρισμός, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός, καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.
Ο δήμος προσκαλεί τους επαγγελματίες όλων των κλάδων του πρωτογενούς και του αγροδιατροφικού τομέα και του τουρισμού του δήμου μας να συμμετέχουν δωρεάν με φυσική παρουσία στην έκθεση. Θα φιλοξενηθούν στον χώρο του περιπτέρου που του παραχωρεί η ΠΕΔ Πελοποννήσου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και προϊόντα, επιδιώκοντας νέες επαγγελματικές συνεργασίες, όπως και άμεση επαφή με τους επισκέπτες.
Επίσης, όσοι παραγωγοί και επαγγελματίες επιθυμούν να στείλουν προωθητικό υλικό των επιχειρήσεών τους ή/και προϊόντα μπορούν, μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου και έως τις 2 το μεσημέρι, να το παραδώσουν στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού στο ισόγειο του Δημαρχείου στην Πύλο.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλ. 27233 60230 και 27233 60250 και στο email: dpylounestoros@gmail.com.