Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 10:14

Ο Αθανασόπουλος στα σχολεία της Βαλύρας

Ο Αθανασόπουλος στα σχολεία της Βαλύρας

 

Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Βαλύρας επισκέφθηκε χθες, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, όπου παρακολούθησε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τονίζοντας τη σημασία της ενθάρρυνσης των μαθητών της Α΄ Δημοτικού, ώστε να ενταχθούν ομαλά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ανακοίνωσε, επίσης ότι σε λίγες μέρες δημοπρατείται από την ΚΤΥΠ Α.Ε. το μεγάλο έργο της ανακατασκευής του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Βαλύρας, για το οποίο προβλέπεται αναβάθμιση σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές των σχολικών κτηρίων, ενώ θα γίνουν βελτιώσεις και στον περιβάλλοντα χώρο. Δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, εκτιμώντας ότι την επόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές θα απολαμβάνουν σύγχρονες υποδομές και ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ Αθανάσιο Γιάνναρη για το σταθερό ενδιαφέρον του προς τον Δήμο Μεσσήνης.

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Γιώργος Κοσμόπουλος, αφού ευχήθηκε σε όλους για τη νέα σχολική χρονιά, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία του και για την επικείμενη ανακαίνιση του σχολείου.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Αθανασακόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαλύρας Δημήτρης Τσιλίκας, ο κοινοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Καυκούλας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Βαλύρας Σοφία Λάτση και αρκετοί γονείς.