Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 13:45

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην Εθνάρχου Μακαρίου στη Μεσσήνη

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην  Εθνάρχου Μακαρίου στη Μεσσήνη

Επανεκκίνησαν οι εργασίες του έργου ανάπλασης του Εμπορικού Κέντρου Μεσσήνης της πράξης “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Μεσσήνης”, στο τμήμα που απέμενε προς τον εθνικό δρόμο, την οδό Εθνάρχου Μακαρίου.

Για το λόγο αυτό έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Δημ. Κούτσικα (Μπούκας). Τα αυτοκίνητα μπαίνουν κανονικά από το φανάρι της Εθν. Μακαρίου προς την πόλη και κινούνται στον παρακαμπτήριο που έχει δημιουργηθεί,μέσω της οδού Σπυροπούλου.

Τα συνεργεία του εργολάβου πραγματοποιούν εργασίες διαχείρισης ομβρίων υδάτων.

Οπως έχει ανακοινωθεί από τον Δήμο Μεσσήνης, η διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Δημ. Κούτσικα (Μπούκας) θα ισχύει έως και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως την οδό Εθνάρχου Μακαρίου. Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η οδός Δημ. Κούτσικα θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι με τις προηγούμενες εργασίες στην οδό Κούτσικα, τον Ιούλιο, πέρα από την ανάπλαση των πεζοδρομίων, έγινε έργο εγκατάστασης δικτύου ομβρίων και αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της οδού. Είχε προηγηθεί η υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ και η αναβάθμιση των πεζοδρομίων, ενώ έχει τοποθετηθεί καινούργιος φωτισμός και απομακρύνθηκαν τα εναέρια φώτα.

Γ.Σ.