Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 18:34

Μίλησε με Σαμαρά και κατεβαίνει ο Σαμπαζιώτης στο Δήμο Μεσσήνης

Ο κύβος ερρίφθη για τον Δημ. Σαμπαζιώτη και τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Μεσσήνης.

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για συνάντηση που είχε σήμερα στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και σε σχετική ερώτηση της «Ε» είπε: «Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Του εξήγησα τους λόγους που κατεβαίνω στο Δήμο Μεσσήνης και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι έγιναν κατανοητοί και αποδεκτοί».

Οπως όλα δείχνουν η προεκλογική περίοδος για το Δήμο Μεσσήνης θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλο δήμο της Μεσσηνίας και ουσιαστικά θα ξεκινήσει από τις 30 Ιανουαρίου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία κατά την οποία ο Δημ. Σαμπαζιώτης θα καλέσει τους δημοσιογράφους για να ανακοινώνει επίσημα ότι ετοιμάζει συνδυασμό για τις επικείμενες εκλογές.

 

Με δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν θα δώσει χρίσματα στις δημοτικές εκλογές ο Δημ. Σαμπαζιώτης και ο σημερινός δήμαρχος Στ. Αναστασόπουλος θα απευθυνθούν στην εκλογική βάση του κόμματος επί ίσοις όροις, διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό του την θετική στάση δημοτικών συμβούλων, στελεχών και απλών ψηφοφόρων.