Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 12:22

Τροποποιήσεις ρυμοτομικού για τον αυτοκινητόδρομο σε Καλαμάτα και Ασπρόχωμα

Τροποποιήσεις του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Καλαμάτας και Ασπροχώματος που απαιτούνται για την κατασκευή του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου, πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που συνεδριάζει την Πέμπτη 31 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ.

 

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται: Να καθοριστεί το ποσοστό του ετήσιου τέλους που πρέπει να καταβάλεται προ της χορήγησης της άδειας χρήσης κοινοχρήστων χώρων, καθώς και ο αριθμός των δόσεων για την εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού. Να προγραμματιστεί εκδήλωση τιμής για μη συμμετέχοντες στη νέα δημοτική περίοδο δημοτικούς συμβούλους, με πολυετή θητεία στο Δήμο Καλαμάτας. Να παραχωρηθούν: Η χρήση ακινήτου του δήμου για τη στέγαση της υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων τους Κράτους - Αρχεία Ν. Μεσσηνίας. Η χρήση του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αλαγονίας στον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Αλαγονίων Καλαμάτας. Βαγόνια του Πάρκου ΟΣΕ σε συλλόγους.

 

Ακόμα, πρόκειται να ανακληθεί η 435/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας που αφορά στην δωρεάν παραχώρηση χρήσης  της αποθήκης (υπογείου) επιφανείας 60 τ.μ, του κοινοτικού καταστήματος Αγίου Φλώρου, στη Μεσσηνιακή Ενωση Αγιοφλωριτών "Ο Πάμισος".