Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 15:23

Αντικατάσταση αγωγού Αλικοντούζι - Γαργαλιάνοι

Γράφτηκε από την
Αντικατάσταση αγωγού Αλικοντούζι - Γαργαλιάνοι

 

Η μελέτη αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Πηγές Αλικοντούζι - Γαργαλιάνοι αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο της συνάντησης που είχαν χθες, στην Πύλο, ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης με τον δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα.

 

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι η μελέτη, την εκπόνηση της οποίας έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Υδρευσης «Τέλλος Αγρας», προβλέπει την αντικατάσταση του κατασκευασμένου από αμίαντο αγωγού, ο οποίος εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών στις περιοχές των Δήμων Πύλου - Νέστορος, Τριφυλίας και Μεσσήνης. Με την ολοκλήρωση της μελέτης, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Οπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, εξ άλλου, μεταξύ των δύο δημάρχων «συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο όμορων δήμων στον τουριστικό τομέα και κατ’ επέκταση στην προώθηση της περιοχής αλλά και των προϊόντων της, ενώ δεν παρέλειψαν οι παρευρισκόμενοι να αναφερθούν στη διαχείριση των απορριμμάτων και τις καταλληλότερες σχετικές μεθόδους».

 

Στη χθεσινή συνάντηση μετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Δαρσακλής, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Γιάννης Αδρακτάς, ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΠ Νικήτας Κρίκας και ο δημοτικός υπάλληλος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.


NEWSLETTER