Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 16:21

Στάση εργασίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) προκηρύσσει για αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 24ωρη Πανελλαδική απεργία, για όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. με σχέση εργασίας Ορισμένου Χρόνου ή Έργου και 4ωρη Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 7.30 έως τις 11.30 το πρωί, για το υπόλοιπο προσωπικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η απεργιακή αυτή κινητοποίηση πραγματοποιείται την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των συμβασιούχων στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμβασιούχους και μη, να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση και στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου 2011, έξω από κτίριο του Αρείου Πάγου (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121-Αθήνα).
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συμπαρίσταται στον αγώνα των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και διεκδικούν τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου χρόνου. Πιστεύει ότι είναι αναγκαία η τακτοποίηση τους, αφενός για την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου για να μπει ένα τέλος στην πολύχρονη ομηρία τους. Εξέλιξη που θα συνεπάγεται και την κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.


Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΕ - ΟΤΑ