Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 17:37

Συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις για τον περιφερειακό της Καλαμάτας

Συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις για τον περιφερειακό της Καλαμάτας

Πέντε ιδιοκτησίες σε τρία σημεία του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου της Καλαμάτας αφορά η συμπληρωματική αναγκαστική απαλλοτρίωση που ανακοινώθηκε από τη γ.γ. Υποδομών.

Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, πρόκειται για τις ακόλουθες ιδιοκτησίες και περιοχές: 1) Ιδιοκτησία Βασίλη Τσιαμπή: στην πρόσβαση προς Λέικα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. 2) Ιδιοκτησία Κωνσταντίνας - Αγγελικής και Παναγιώτας Ανδριανού, και 3) Παρασκευής Βασιλοπούλου: στον κλάδο της Αγιάννας. 4) Ιδιοκτησία Ηλία και Γεωργίου Καλαμαρά, και 5) Μονής Προφήτη Ιωήλ: στη συμβολή του περιφερειακού με τη Βασ. Γεωργίου (Παπαφλέσσα).

Η γ.γ. Υποδομών καλεί τους συγκεκριμένους ιδιοκτήτες να υποβάλουν αίτηση - δήλωση μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, στη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής - Παναγή Τσαλδάρη 15, Καλλιθέα Αττικής, ΤΚ 17676 ότι επιθυμούν την ελεύθερη εξαγορά των ακινήτων τους από το Δημόσιο «με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 2882/2001 ΦΕΚ Α’ 17, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει εντός 30 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, προσκομίζοντας τους τίτλους ιδιοκτησίας τους».

Για πληροφορίες οι 5 ιδιοκτήτες θα πρέπει να απευθύνονται στη ΔΤΥ του Δήμου  Καλαμάτας, στο Διοικητήριο (Νίκη Αφαλέα, γραφείο 126, 1ος όροφος).

Γ.Σ.