Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 19:31

Κατσίβελας και Καραγιάννη «Στην σκιά της σιωπής» 

Γράφτηκε από τον
Κατσίβελας και Καραγιάννη «Στην σκιά της σιωπής» 

Με την ιδιότητα της συγγραφέως επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι τον δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα η διοικητής του ΑΤ Κοπανακίου Μαρία Καραγιάννη , με αφορμή το βιβλίο της «Στην σκιά της σιωπής». 

Η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της κ. Καραγιάννη  η οποία γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει έντονο το άρωμα της Τριφυλίας καθώς ο ήρωας της είναι από την περιοχή και η ιστορία διαδραματίζεται  στην πάντα όμορφη  παλιά άνω πόλη Κυπαρισσίας. 

Η συζήτηση του περιστράφηκε γύρο από την συγγραφική δουλειά της κ. Καραγιάννη με τον δήμαρχο να τονίζει ότι πέρα από μια  θαυμάσια αστυνομικός , έχει καταπλήξει τους πάντες με το ότι είναι μια σημαντική συγγραφέας και το πόνημα της ενδιαφέρει άμεσα το Δήμο. Ευχαρίστησε δε την κ. Καραγιάννης καθώς όπως είπε μέσα από το έργο της προβάλει τον τόπο όχι μόνο στην φυσική του ομορφιά αλλά πρώτα και κύρια στον τρόπο ζωής του τόπου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βιβλίο της «Στη Σκιά της Σιωπής» ήδη εξαντλήθηκε δυο μήνες από την κυκλοφορία του και επανακυκλοφορεί, γεγονός που δείχνει την επιτυχία και την αγάπη με την οποία το αγκάλιασε το κοινό.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER