Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 12:08

Συνάντηση για "Kalamata:21"και Διεθνές Φεστιβάλ Χορού 

Συνάντηση για "Kalamata:21"και Διεθνές Φεστιβάλ Χορού 

Θέματα στρατηγικής του "Kalamata:21" και του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με τον εκτελεστικό διευθυντή του Γραφείου Υποψηφιότητας της Καλαμάτας για την Πολιτιστικής Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2021, Εκτορα Τσατσούλη, και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Κατερίνα Κασιούμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν θέματα στρατηγικής του "Kalamata:21" καθώς και του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, σε οργανωτικό επίπεδο και σε επίπεδο προγραμματισμού.

Στο μεταξύ, θα είναι «στη διάθεση της δημοτικής αρχής κάθε δυνατή συνδρομή εκ μέρους των υπηρεσιών της Περιφέρειας, αλλά και του ίδιου προσωπικά», στο πλαίσιο της διεκδίκησης της Καλαμάτας, διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, στη συνάντηση που είχαν προχθές Πέμπτη, στην Τρίπολη.

Στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας προστίθεται ότι ο δήμαρχος συναντήθηκε επίσης με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, με την οποία συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας σε όλα τα μεγάλα διεθνή γεγονότα που συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.