Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 14:26

"Νέα Πελοπόννησος" κατά Πιπιλή

Γράφτηκε από την

Η λυσσαλέα, αήθης,  άνευ ουσίας, όπως αποδείχθηκε, προσωπική επίθεση κατά του Πέτρου Τατούλη από τη βουλευτή Φωτεινή Πιπιλή συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χθες.
Έχοντας μια αριστοκρατική αντίληψη για τον δημοκρατικό διάλογο, απέφυγε να αντιπαρατεθεί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Γιώργο Μπουλούκο. Σε ένα είδος διαγγέλματος-μονολόγου δεν απάντησε σε ερωτήματα που της είχαν τεθεί. Με έπαρση, αλαζονεία και περισσή εμπάθεια υπηρέτησε την αποστολή κατασυκοφάντησης, λασπολογίας και λαϊκισμού που ανέλαβε.
Εντύπωση προκαλεί ότι η βουλευτής της Α Αθήνας ήρθε στην Πελοπόννησο σε διατεταγμένη υπηρεσία στήριξης της υποψηφιότητας Δράκου. Διαφωνεί με την επιλογή Κικίλια (αντίπαλος της στην Α Αθήνας) για την περιφέρεια Αττικής ή  ήρθε να στηρίξει την υποψηφιότητα Δράκου, επειδή την θεωρεί πιο αδύναμη από αυτήν του Κικίλια (δεν μπαίνει στο δεύτερο γύρο);!
Επικέντρωσε την «έρευνα» της στον Πέτρο Τατούλη και κατέληξε στο παράδοξο να τον κατηγορεί επειδή είναι γιατρός- χειρουργός, έχει επάγγελμα και χρειάζεται να εργαστεί. Παρέλειψε όμως να τοποθετηθεί για τα πολιτικά δρώμενα και παρέβλεψε τους ανεπάγγελτους καρεκλοκένταυρους, που γατζώνονται στην εξουσία με κάθε τρόπο, ώστε να μην δουλέψουν ποτέ και να μην έχουν ανάγκη να δουλέψουν ποτέ.
Όσο μεγαλώνει η ψαλίδα της διαφοράς υπέρ του Πέτρου Τατούλη, τόσο θα μεγαλώνει η εμπάθεια εναντίον του. Όμως, κανένα εντεταλμένο κομματικό όργανο δεν μπορεί να ανακόψει το πλειοψηφικό ρεύμα που γιγαντώνεται από την κοινωνία για την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER