Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:34

Επιτροπή καθορισμού ορίων αιγιαλού και παραλίας στη Μεσσηνία

Επιτροπή καθορισμού ορίων αιγιαλού και παραλίας στη Μεσσηνία

Ορίστηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου τα μέλη της ανασυγκροτημένης Επιτροπής καθορισμού ορίων αιγιαλού και παραλίας στη Μεσσηνία, η θητεία της οποίας είναι διετής.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας Γιώργος Βλάχος (ΠΕ/Α Μηχανικών) με αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή του, ενώ στη θέση του μηχανικού ορίστηκε η Καλλιόπη Τζώρτζη (ΠΕ Μηχανικών) υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας με αναπληρωτή της τον Ηλία Παγάνη (ΤΕ Τοπογράφων – Μηχανικών) υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλαμάτας.

Την επιτροπή συμπληρώνουν, α) ο εκάστοτε αρμόδιος λιμενάρχης με αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή του, για θέματα χωρικής τους αρμοδιότητας, β) ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του δήμου που έχει την χωρική αρμοδιότητα στη περιοχή που καθορίζεται ο αιγιαλός - παραλία με αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή του και σε περίπτωση που δεν υπάρχει, έναν τεχνικό υπάλληλο από την οικεία Περιφέρεια ή δήμο, γ) ο Στ. Σπανός (ΠΕ/Α Μηχανικών) προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με

αναπληρωτή τον νόμιμο αναπληρωτή του. Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η Δήμητρα Βουλδή (ΠΕ Δημοσιονομικών) υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν.Μεσσηνίας με αναπληρώτρια την Βασιλική Κάππου (ΔΕ Εφοριακών) υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας.

 

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΑ

Εξ άλλου, με άλλη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έγινε η ανασυγκρότηση και ο ορισμός μελών και στην Επιτροπή Εκτίμησης Αξίας Απαλλοτριωμένων ακινήτων στη Μεσσηνία, η θητεία της οποίας είναι διετής.

Πρόεδρος ορίστηκε ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας Γιώργος Βλάχος, με αναπληρώτρια τη Δήμητρα Βουλδή υπάλληλο της ιδίας υπηρεσίας. Τακτικό μέλος η Αθανασία Αργύρη (ΠΕ4/Β1 Εφοριακό) υπάλληλο της ΑΑΔΕ Καλαμάτας με αναπληρωτή τον Απόστολο Μπινίσκο (ΔΕ1 /Γ3 Εφοριακό) υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας. Την επιτροπή συμπληρώνει ένας εμπειρογνώμονας ο οποίος ορίζεται με Πράξη του αρμόδιου Προέδρου Εφετών.

Ο γραμματέας της Επιτροπής και ο αναπληρωτής του ορίζεται από τον πρόεδρό της.