Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 09:38

Με Καφαντάρη ο πρώην δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος

 

Τον πρώην δήμαρχο Πύλου Γιώργο Χρονόπουλο ανακοίνωσε ως υποψήφιο στον συνδυασμό του “Δύναμη Ελπίδας” ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δ. Καφαντάρης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς άνθρωποι με εμπειρία αυτοδιοικητική, άνθρωποι καταξιωμένοι, με έμπρακτη προσφορά στον τόπο και στους πολίτες να συνασπίζονται μαζί μας, ενστερνιζόμενοι το όραμά μας για τον Δήμο Πύλου - Νέστορος”. Ο δήμαρχος, παράλληλα, εκφράζει βεβαιότητα ότι “ο Γ. Χρονόπουλος έχει και θα προσφέρει πολλά στον συνδυασμό μας, αλλά και στον τόπο μας. Το γεγονός ότι παραμερίζει τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες για να υπηρετήσει το κοινό συμφέρον, αποτελεί απόδειξη του χαρακτήρα, του ήθους και της προσωπικότητάς του. Ανθρωπος με αρχές και αξίες, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόσμου και κατέχει εξέχουσα θέση στην εκτίμηση των πολιτών”.

Από την πλευρά του ο Γ. Χρονόπουλος, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “αποφάσισα, λόγω της κρισιμότητας της εποχής, να συμπορευτώ και να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του δημάρχου Πύλου - Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη.

Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Δημήτρη Καφαντάρη, ως δημάρχου Πύλου - Νέστορος, έχει θετικό πρόσημο και έχουν γίνει πολλά. Υπάρχουν, βέβαια, ακόμα πολλά να γίνουν κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σχέδιο, συνέχεια, συνέπεια και γνώση, χωρίς πειραματισμούς και ουτοπίες”.

Τέλος, ο τ. δήμαρχος αιτιολογώντας την απόφασή του να ασχοληθεί και πάλι με την αυτοδιοίκηση, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ότι “δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δεν θα καταλήξει κανείς πουθενά. Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει. Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες. Δεν θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί”.