Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 16:06

Καλαμάτα: Πλαίσιο προγράμματος και τρειςυποψηφίους παρουσίασε ο Βασιλόπουλος

Καλαμάτα: Πλαίσιο προγράμματος και τρειςυποψηφίους παρουσίασε ο Βασιλόπουλος

Τρεις νέους υποψηφίους του συνδυασμού του “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” παρουσίασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Είναι οι:

- Θεοδωρόπουλος Βασίλειος, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, στέλεχος πωλήσεων σε γνωστή εταιρεία, γραμματέας του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου “Συνοδοιπόροι στη Φύση” και της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων.

- Χριστοφόρου-Κουτουμάνου Σταυρούλα, έμπορος.

- Δημήτρης Ουάμπικ, μηχανικός έργων υποδομής, ελεύθερος επαγγελματίας, πρωταθλητής άρσης βαρών.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπασακίδης παρουσίασε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, που θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο σε κεντρική εκδήλωση μέσα στον Απρίλιο.

Μεταξύ άλλων, ο Ν. Μπασακίδης παρατήρησε: «Συνεχίζουμε: Το θετικό έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, ολοκληρώνοντας όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν χρηματοδότηση και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες υλοποίησης τους. Τις αναγκαίες δράσεις, για τη διαμόρφωση μιας νέας φυσιογνωμίας της πόλης, δίνοντας έμφαση στο παράκτιο μέτωπο και τη ζώνη του Νέδοντα. Για μια πόλη ανθρώπινη και αλληλέγγυα. Παρακολουθώντας την τεχνολογική πρόοδο στα δίκτυα 5ης γενιάς, 5G, και μετατρέπουμε την πόλη σε ένα ανοικτό εργαστήρι καινοτομίας».

Σημείωσε πως «καινοτομούμε, με παρεμβάσεις μας στην κινητικότητα, την πολιτική προστασία, τον πολιτισμό, το αστικό περιβάλλον. Στην παραγωγή, ενισχύοντας την νεανική επιχειρηματικότητα και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ψηφιακή γεωργία. Στον τουρισμό, διαμορφώνοντας μια σύγχρονη ταυτότητα πόλης (destinationbrand) και στη διοικητική εξυπηρέτηση των πολιτών και στις λειτουργίες των υπηρεσιών του δήμου».