Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 17:22

Επιχείρηση κολακείας από τον Τατούλη: Θολώνει τα νερά για να ψαρέψει ψήφους

Γράφτηκε από την
Επιχείρηση κολακείας από τον Τατούλη: Θολώνει τα νερά για να ψαρέψει ψήφους

 

Στα θολά συνεχίζει να ψαρεύει ψήφους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου -και εκ νέου υποψήφιος- Πέτρος Τατούλης λέγοντας ότι η παραπολιτική "δεν αξίζει στους Μεσσήνιους, που έχουν ζήσει με σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες και έχουν δει έναν δικό τους άνθρωπο να γίνεται πρωθυπουργός αυτής της χώρας".

Ολοι γνωρίζουν όμως αφενός ότι από τη Μεσσηνία κατάγονται τρεις πρωθυπουργοί και αφετέρου ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους Μεσσήνιους να δείξουν την πόρτα στην "ανεκδιήγητη παρέα" που έπαιξε στα ζάρια το μέλλον της Περιφέρειας. Προφανώς ο κ. Τατούλης απευθύνεται μέσω των φιλικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όσους διαθέτουν βραχύβια μνήμη, πιστεύοντας ότι έτσι θα ψαρέψει ψήφους από τη "γαλάζια" δεξαμενή.

Αναλυτικά ο κ. Τατούλης δήλωσε από τα Φιλιατρά: "Υπάρχουν ορισμένοι που νομίζουν ότι η άσκηση πολιτικής είναι να εξαπολύουν μόνο ύβρεις και απειλές. Η Μεσσηνία δυστυχώς έχει γίνει θέατρο αυτής της αδιέξοδης και αήθους παραπολιτικής. Και αυτό δεν αξίζει στους Μεσσήνιους, που έχουν ζήσει με σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες και έχουν δει έναν δικό τους άνθρωπο να γίνεται πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία του θεσμού που πιστεύουμε βαθιά ότι μπορεί να αποτελέσει τη δυνατότητα της Πελοποννήσου να φύγει μπροστά. Δεν απαντάμε στις υβριστικές τους επιθέσεις. Αυτές οι υβριστικές επιθέσεις αποδεικνύουν μόνο ότι υπάρχουν ορισμένοι που ακόμη και σήμερα παρά την αξιακή και θεσμική κρίση της χώρας πιστεύουν εσφαλμένα ότι η ανάληψη της ευθύνης ταυτίζεται με τη δική τους προσδοκία να αναλάβουν την εξουσία ως λάφυρο. Αυτοί οι πολιτικοί αποτελούν την πιο μελανή σελίδα της χώρας μας. Στην Πελοπόννησο της ενότητας και της συνεννόησης δεν έχουν καμία θέση".


NEWSLETTER