Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 18:16

Φαββατάς κατά Αναστασόπουλου για συμπεριφορά σε υπαλλήλους

Γράφτηκε από την

Ο συνδικαλιστής Δημήτρης Φαββατάς κατηγορεί τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο για απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενους της Περιφέρειας.

Αναλυτικά η γραπτή καταγγελία του κ. Φαββατά:

"Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας απέναντι σε εργαζόμενους της Π.Ε. Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21.7.2020 στις 14.30 προσήλθε μαζί με πολίτες από την ευρύτερη περιοχή στην οποία υπήρξε δήμαρχος, στο τμήμα αδειών αυτοκινήτων στη Διεύθυνση Μεταφορών, και με έντονο, απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο απαίτησε να εξυπηρετηθούν οι εν λόγω πολίτες, παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας και αδιαφορώντας για άλλους πολίτες, οι οποίοι περιμένουν συχνά μέρες για μια διοικητική πράξη.

Αντί ο κ. αντιπεριφερειάρχης να δημιουργεί εντυπώσεις απειλώντας τους εργαζόμενους ότι θα τους καλέσει σε απολογία και διατεινόμενος ότι «θα τα αλλάξει όλα εδώ», θα πρέπει να σκύψει πάνω στα προβλήματα των υπηρεσιών της Περιφέρειας Μεσσηνίας. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. αντιπεριφερειάρχης ότι το συγκεκριμένο τμήμα εδώ και τέσσερις μήνες είναι υποστελεχωμένο λόγω δύο αδειών εγκυμοσύνης, ενώ και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του είναι πεπαλαιωμένος και βρίσκεται συχνά εκτός λειτουργίας.

Οι εργαζόμενοι της Π.Ε. Μεσσηνίας υπερβάλλουν συχνά εαυτόν σε υποστελεχωμένες και τεχνολογικά απαξιωμένες υπηρεσίες, προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες. Καλούμε λοιπόν τον κ. αντιπεριφερειάρχη να εγκαταλείψει τις απειλές προς τους εργαζόμενους και τους θεατρινισμούς ενώπιον των πολιτών και να πράξει και αυτός το ίδιο, καθώς όφειλε να κάνει εδώ και ένα περίπου χρόνου που είναι πολιτικός προϊστάμενος της Π.Ε. Μεσσηνίας".