Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 10:00

Διήμερη επίσκεψη παράταξης “Σπιράλ” σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Διήμερη επίσκεψη παράταξης “Σπιράλ” σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Διήμερη επίσκεψη σε Μεσσηνία και Αρκαδία θα πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο μέλη και φίλοι της αυτοδιοικητικής παράταξης “Σπιράλ” του Δήμου Πατρέων με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά.

Τα μέλη της αυτοδιοικητικής αποστολής από την Πάτρα το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτούν τη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Καλαμάτα, όπου θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Θα ακολουθήσει βόλτα σε σημεία ενδιαφέροντος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Την Κυριακή θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο.

Επόμενος σταθμός τους θα είναι η Δημητσάνα, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφτούν το Μουσείο Υδροκίνησης, ενώ προγραμματίζουν και συνάντηση με τον δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κουλή.

Η διήμερη αυτή επίσκεψη εντάσσεται στον γενικό σχεδιασμό της παράταξης “Σπιράλ” με σκοπό τη επαφή και τη γνωριμία με αυτοδιοικητικούς και όχι μόνο παράγοντες άλλων περιοχών, ώστε να καταγραφούν καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε διάφορες περιοχές και να αξιολογηθεί η πιθανή εφαρμογή τους στον Δήμο Πατρέων.

Ανάλογες επισκέψεις από μέλη και φίλους του “Σπιράλ” έχουν έως τώρα γίνει σε Άκτιο, Πρέβεζα, Γιάννενα και Τρίκαλα.

Δ.Πλ.