Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 17:13

Θαν. Πετράκος: Αμεση δράση για να μη μείνουν πολίτες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Γράφτηκε από την

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη,
Γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ έχουν κινήσει διαδικασίες για να κοπεί το ρεύμα σε πολίτες που έχουν πληρώσει την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι, αλλά και σε άνεργους, φτωχούς και ανήμπορους πολίτες.
Το Π.Σ. έχει πάρει απόφαση και ο Περιφερειάρχης έχει τονίσει ότι απ’ την Περιφέρεια έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα νοικοκυριό.
Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν καταγγελίες απ’ την Κορινθία ότι ήδη έγινε απόπειρα να κοπεί το ρεύμα σε πολίτη που είχε πληρώσει την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και υπάρχει εκφοβισμός στον κόσμο ότι θα έρθουν ειδοποιητήρια σε όλους.
Γι’ αυτούς τους λόγους επαναφέρουμε το θέμα και ζητούμε, όπως ζητούν και δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Περιφέρειάς μας, να υπάρξει άμεσα αντίδραση και οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας, άνεργος, φτωχός και όσοι έχουν πληρώσει την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι, χωρίς ρεύμα.
Θα πρόκειται για απάνθρωπη, βάρβαρη ενέργεια, ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες, αλλά και ενέργεια που παραβιάζει το δικαίωμα των πολιτών να τους παρέχει το κράτος μια καθολική υπηρεσία όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.



Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ


NEWSLETTER