Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 09:46

Ξεκίνησε από την Κορινθία η προεκλογική Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησε από την Κορινθία η προεκλογική Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Από την γέφυρα του Βραχατίου στην Κορινθία ξεκινάει σήμερα η προεκλογική εκστρατεία του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια αναμονής για την άφιξη στην περιοχή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη πολίτες υποδέχθηκαν τον κ. Νίκα, ενώ χαρακτηριστικά ένας εκ αυτών του είπε: «Όπως στην Καλαμάτα, έτσι και στην Περιφέρεια».

Στο Βραχάτι αυτή την ώρα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Κορινθίας Χρήστος Δήμος, καθώς και αυτοδιοικητικοί από την Μεσσηνία και άλλες περιοχές. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την περιοδεία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου και την υπόλοιπη αποστολή σε παραλιακές περιοχές της Κορινθίας.

Να σημειώσουμε πως τον Παναγιώτη Νίκα συνοδεύουν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπούχαλης και Παναγιώτα Ντίντα, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας Παύλος Μπουζιάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Καραγιάννης και Γιάννης Καμβυσίδης καθώς και η σύζυγος του Δημάρχου Καλαμάτας.


NEWSLETTER