Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:24

H «Μυθική Πελοπόννησος» στην Ιορδανία

Γράφτηκε από την
H «Μυθική Πελοπόννησος» στην Ιορδανία

H «Μυθική Πελοπόννησος» συμμετείχε στο Greek Tourism Workshop, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στις 21 Νοεμβρίου στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Το τουριστικό προϊόν και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάστηκαν σε περίπου 130 εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ιορδανίας, σε προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ προβλήθηκε και σχετικό βίντεο με τις ομορφιές του τόπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού και Αρχαιοτήτων Issa Gammoh, o διευθυντής του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού Abed Razza Arabiat, ο πρόεδρος της Ενωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιορδανίας Muhammad Samih και ο πρόεδρος της Ενωσης των Τour Οperators Awni Kawa. Από ελληνικής πλευράς στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας, συνοδευόμενος από στελέχη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του οργανισμού, καθώς και εκπρόσωποι της ελληνικής πρεσβείας στην Ιορδανία.

 

 

 

 


NEWSLETTER