Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 18:13

Νέα παρέμβαση Τατούλη για δικηγόρους

Γράφτηκε από την
Νέα παρέμβαση Τατούλη για δικηγόρους

Παρέμβαση στην Οικονομική Επιτροπή έκανε ο επικεφαλής της “Νέας Πελοποννήσου” Πέτρος Τατούλης ζητώντας να μην αλλάξουν οι δικηγόροι που είχαν οριστεί από την Περιφέρεια να τον υπερασπίσουν για απόφασή του όταν ήταν περιφερειάρχης.

Στη σχετική ανακοίνωση της “Νέας Πελοποννήσου” καταγγέλλεται ως "αντιδημοκρατική και αυταρχική" η αντίληψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην Οικονομική Επιτροπή ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι «η περιφερειακή αρχή και η Οικονομική Επιτροπή λειτουργούν ως εντολοδόχοι αντιθεσμικών διαδικασιών». «Αυτή η τακτική σας», προσέθεσε, «δείχνει τον αυταρχισμό και τον ρεβανσισμό σας, που παρόμοιο δεν έχω συναντήσει ποτέ στα σαράντα χρόνια της δημόσιας ζωής, στην οποία συμμετέχω ενεργά»".

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της “Νέας Πελοποννήσου”: "Καταλήγοντας ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι η περιφερειακή αρχή δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να υπερασπιστεί το θεσμικό του ρόλο και τις θεσμικές του αρμοδιότητες και κάλεσε την Οικονομική Επιτροπή να μην προχωρήσει στην υπερψήφιση αποφάσεων του κ. Νίκα, οι οποίες πάσχουν σε όλα τα επίπεδα, καθώς είναι εμφανώς αντιδημοκρατικές και αντιθεσμικές".


NEWSLETTER