Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 14:00

Η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” για την καταψήφιση του προϋπολογισμού

Γράφτηκε από την
Η “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” για την καταψήφιση του προϋπολογισμού

 

Τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξηγεί με ανακοίνωσή της η "Αγωνιστική Συνεργασία".

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι σύμβουλοι Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, ο προϋπολογισμός χαρακτηρίζεται "αντικοινωνικός και αντιαναπτυξιακός", καθώς και "προϋπολογισμός λιτότητας, φτώχειας και μιζέριας".

Η παράταξη καταψήφισε επίσης τον προϋπολογισμό "γιατί είναι εναρμονισμένος με το μνημονιακό μεσοπρόθεσμο πλαίσιο", "γιατί είναι ένας κακός προϋπολογισμός ως προς τον διαχειριστικό του χαρακτήρα" και "γιατί η περιφερειακή αρχή δεν έχει διεκδικητικό προσανατολισμό αλλά διεκπεραιωτικό".

Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» θα συνεχίσει τον αγώνα για να ανατραπεί ο αντικοινωνικός και αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός και να αποδοθούν τα κλεμμένα, αλλά και για μια ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον, θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας, θα παράγει πραγματικές θέσεις εργασίας και θα βελτιώνει τη ζωή των πολιτών. Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια περιφέρεια στο πλάι του λαού της Πελοποννήσου για την υπεράσπιση των κοινωνικών οικονομικών και δημοκρατικών του δικαιωμάτων".


NEWSLETTER