Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 12:26

Διαδικτυακή εκδήλωση για την απολιγνιτοποίηση από την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Διαδικτυακή εκδήλωση για την απολιγνιτοποίηση από την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου

 

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, το περιβάλλον, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές» διοργανώνει η  "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 8 μ.μ.

Η συζήτηση θα παρουσιαστεί ζωντανά από την σελίδα της παράταξης στο Facebook (facebook.com/groups/ag.synergasia.pelop) και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα γνωστοποιηθούν και με νεότερη ανακοίνωση.

Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης – συζήτησης, σύμφωνα με το πρόγραμμα της  "Αγωνιστική Συνεργασίας", έχει ως εξής:

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος θα αναπτύξει το θέμα «Κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Η θέση και οι προτάσεις δράσης της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου"».

Η ηλεκτρολόγος μηχανικός - μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ Γιώτα Σταθά θα μιλήσει για την «Απολιγνιτοποίηση - Μελλοντικές εξελίξεις για την ηλεκτροπαραγωγή, τους καταναλωτές και το περιβάλλον».

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δ.Σ. της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «Απολιγνιτοποίηση - Η προοπτική της ΔΕΗ και οι εργασιακές σχέσεις».

Ο οικονομολόγος – δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης θα μιλήσει με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια φέρνει η απολιγνιτοποίηση».

Ο ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας  στο ΕΜΠ Γιάννης Μηλιός θα μιλήσει για την «Ενέργεια δημόσιο - κοινωνικό αγαθό, προϋπόθεση για τον ενεργειακό μετασχηματισμό με κοινωνικά και οικολογικά κριτήρια».


NEWSLETTER