Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 19:24

Προσκλήσεις για επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Προσκλήσεις για επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δύο προσκλήσεις συνολικής δημόσιας δαπάνης 6 εκ. ευρώ δημοσιοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Απευθύνονται σε επιχειρήσεις και χρηματοδοτούνται από το τρέχον ΕΣΠΑ.

Η πρώτη αφορά τη δημιουργία δομών υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας έντασης γνώσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στόχος είναι να ενισχυθούν μέσω της δομής 200 επιχειρήσεις, ενώ η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ.
Η δεύτερη πρόσκληση αφορά τη “Δημιουργία θερμοκοιτίδων νέων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”, με δυνητικούς δικαιούχους ερευνητικούς φορείς του άρθρου 12 του Ν.4386/2016, επιχειρήσεις, αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες (ΑΜΚΕ), νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου εκπροσώπησης Επιμελητηρίων ή Συνδέσμων Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμια, Συνδέσμους Επιχειρήσεων, καθώς και δήμους της Περιφέρειας. Στόχος είναι να ενισχυθούν μέσω της δομής 50 επιχειρήσεις, ενώ η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ.
Και στις δύο προσκλήσεις, η περίοδος υποβολής προτάσεων ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, λήγει δε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα: www.eydpelop.gr

 


NEWSLETTER