Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 10:50

Συνάντηση Τατούλη με «Hengas A.E.» στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Τατούλη με «Hengas A.E.» στην Τρίπολη

"Μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας «Hengas A.E.» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη, στα γραφεία του συνδυασμού της «Νέας Πελοποννήσου» συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Edil hellas» Μιχάλη Λαμπρόπουλο και τον σύμβουλο διοίκησης της «Ηengas A.E.» Νικόλαο Κουτσογιάννη".

Αυτό γνωστοποίησε χθες με ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Τατούλη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται επίσης τα εξής:
"Ο κ. Λαμπρόπουλος και ο κ. Κουτσογιάννης ενημέρωσαν τον κ. Τατούλη για το σύνολο του επενδυτικού προγράμματος της «Hengas A.E.» που αφορά την Πελοπόννησο, όπου έχει αναλάβει εκ μέρους της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) τις άδειες διανομής φυσικού αερίου για τους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης και Κορίνθου.
Ο κ. Τατούλης αφού ευχαρίστησε για την ενημέρωση, δήλωσε πως το ζήτημα του φυσικού αερίου είναι πολύ σοβαρό θέμα για την περιφερειακή οικονομία, τονίζοντας πως θα πρέπει να βρεθεί λύση οπωσδήποτε για την τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων ο κ .Τατούλης, με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον, ανέφερε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την εξεύρεση πόρων προκειμένου οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Πελοποννήσου να απαλλαγούν από το κόστος για τα τέλη σύνδεσης.
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, απαιτούνται ευφυείς λύσεις και τολμηρές αποφάσεις εκ μέρους των θεσμικών φορέων για την ενίσχυση των πολιτών, ιδιαίτερα των οικονομικά ασθενέστερων".

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER