Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 21:01

Πετράκος για Καλό Νερό – Τσακώνα: “Η Ηλεία ενδιαφέρεται περισσότερο από τους Μεσσήνιους παράγοντες”

Γράφτηκε από την
Πετράκος για Καλό Νερό – Τσακώνα: “Η Ηλεία ενδιαφέρεται περισσότερο από τους Μεσσήνιους παράγοντες”

 

"Για μια ακόμη φορά οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες και φορείς της Ηλείας πήραν την πρωτοβουλία και ανέδειξαν τη μεγάλη σημασία της κατασκευής του δρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα" δηλώνει ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Θανάσης Πετράκος και συνεχίζει υποστηρίζοντας: "Συνεπώς, μπορούμε να πούμε χωρίς υπερβολή ότι, ευτυχώς που υπάρχει και η Ηλεία και ενδιαφέρεται περισσότερο από τους Μεσσήνιους παράγοντες για το Καλό Νερό – Τσακώνα. υσικά συγχαίρουμε και τον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Πύργου και συμφώνησαν σε κοινό πλαίσιο διεκδίκησης, με το οποίο εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Στη συνέχει ο κ. Πετράκος ασκεί κριτική στον περιφερειάρχη: "Δυστυχώς όμως, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αν και Μεσσήνιος δεν έχει κάνει τίποτα για την προώθηση αυτού του σημαντικού οδικού άξονα, παρότι το ΠεΣυΠ, με δική μας πρωτοβουλία έχει πάρει τουλάχιστον τρεις φορές απόφαση στα τελευταία δυόμισι χρόνια. Ο κ. Νίκας δεν έθεσε το θέμα ούτε στις συναντήσεις του με τον κ. Μητσοτάκη ούτε στις συναντήσεις του με τον κ. Καραμανλή. Αρκέστηκε απλά να επαναλάβει τις θέσεις της κυβέρνησης, λες και είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η κυβέρνηση όμως είναι γνωστό ότι έχει παραπέμψει στις «ελληνικές καλένδες» το κομμάτι Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα και ο κ. Νίκας αντί να προβάλει και να υπερασπίσει τις θέσεις του ΠεΣυΠ όπως οφείλει, πετάει την μπάλα στην εξέδρα, πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και προβάλλοντας ανεφάρμοστους οδικούς άξονες.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και την πίεσή μας, ώστε το μέτωπο που δημιουργείται μεταξύ Μεσσηνίας και Ηλείας να διευρυνθεί και να γίνει πιο διεκδικητικό, ώστε επιτέλους να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να εντάξει στο αμέσως προσεχές διάστημα την κατασκευή και του τμήματος Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα"


NEWSLETTER