Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 21:24

Πετράκος – Δρούγκας για έγγραφα ΣΔΙΤ

Γράφτηκε από την
Πετράκος – Δρούγκας για έγγραφα ΣΔΙΤ

 

"Η περιφερειακή αρχή του κ. Νίκα συνεχίζει να παρανομεί και να μη μας χορηγεί τα έγγραφα που έχουμε ζητήσει και για το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων, παρότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση μας δικαίωσε και για τα επιπλέον 2.100.000 ευρώ στην εταιρεία Πετρής ΑΤΕ για  το Τζάνε – Καλαμάκι." Αυτό τονίζουν σε κοινή δήλωση τους οι σύμβουλοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Οι δύο σύμβουλοι στη συνέχεια της δήλωσης τους αναφέρουν: "Συγκεκριμένα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απαντώντας στην αναφορά μας για τη μη χορήγηση των εγγράφων, καλεί τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τον Περιφερειάρχη να μας χορηγήσουν τα αιτούμενα έγγραφα .Η Αποκεντρωμένη με το υπ’ αρ. 87975 έγγραφό της στις  /6/22 υπενθυμίζει στον κ. Νίκα και στον κ. Μαλτέζο ότι «Οποιοσδήποτε Περιφερειακός Σύμβουλος το ζητήσει μπορεί να λάβει αντίγραφα των πρακτικών ή να λάβει πλήρη γνώση αυτών ή ηλεκτρονικό αντίγραφο στην περίπτωση που είναι δυσχερής η έκδοση αντιγράφων», «Όποιος έχει ειδικό έννομο συμφέρον μπορεί να ζητήσει, εγγράφως, κυρωμένα αντίγραφα συγκεκριμένων πρακτικών και αποφάσεων ή να λάβει πλήρη γνώση αυτών στην περίπτωση που είναι δυσχερής η έκδοση αντιγράφων» και ζητάει να ενημερωθεί επί των ενεργειών τους .

Παρόλα αυτά η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να μη μας χορηγεί τα έγγραφα. Επιπλέον δεν μας χορηγεί ούτε  τα έγγραφα που ζητήσαμε για τα επιπλέον 2.100.000 του Τζάνε – Καλαμάκι, παρότι υπάρχει δεσμευτική  απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  και παρόλο που έχουν περάσει 12 ημέρες από την αίτησή μας.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν για να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων του κ. Νίκα ότι δήθεν εφαρμόζει πάντα τους νόμους. Όχι μόνο δεν  εφαρμόζει τους νόμους αλλά επιδεικτικά και προκλητικά τους «γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του»"

 


NEWSLETTER