Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 08:20

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο Τατούλης - Ξανακάνει αντιπολίτευση στο Σαμαρά

Γράφτηκε από τον
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο Τατούλης - Ξανακάνει αντιπολίτευση στο Σαμαρά

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης τη μια στιγμή δηλώνει ότι στοιχίζεται πίσω από τη "Νέα Ελλάδα" του Αντώνη Σαμαρά και την άλλη ασκεί κριτική στην κυβερνητική πολιτική, δηλώνοντας ότι "οι οριζόντιες λύσεις βαθαίνουν την κρίση".

Ουσιαστικά ο κ. Τατούλης ως πιστός οπαδός του πολιτικού δόγματος "και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα" επιχειρεί για μια ακόμα φορά να κρατήσει ανοικτές τις πύλες επικοινωνίας τόσο με τα κυβερνητικά κόμματα όσο και με τις κοινωνικές ομάδες και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο κ. Τατούλης θα συνεχίσει αυτή την πολιτική προσπαθώντας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά πολιτικά οφέλη. Ετσι θα κρατά ανοιχτή την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να πάρει το χρίσμα, ενώ παράλληλα σε κάθε ευκαιρία θα παίρνει αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική δίνοντας ανέξοδες υποσχέσεις. Φυσικά αν τελικώς ο κ. Σαμαράς δεν του ανοίξει διάπλατα την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας τότε ο κ. Τατούλης θα κηρύξει επανάσταση σαν το… αντάρτικο που σήκωσε όταν τον απομάκρυνε από την κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

 

Χθες λοιπόν σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου: "Την έντονη αγωνία του, αλλά και τη βαθιά του πεποίθηση ότι τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση δεν θα δώσουν λύση στην κρίση, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά την συνάντησή του με αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίτη 16 Ιουλίου, τονίζοντας παράλληλα ότι αποφάσεις που λαμβάνονται κάτω από πίεση, σε συνδυασμό με την έλλειψη σχεδίου ώριμης αντιμετώπισης της κρίσης, επιδεινώνουν το πρόβλημα".   


NEWSLETTER