Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:22

Υποψήφια με Τατούλη η Χριστίνα Σκαρπαλέζου

 

Υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη στη Μεσσηνία θα είναι η ιδιοκτήτρια ελαιοτριβείου, τυποποιήτρια και εξαγωγέας Χριστίνα Σκαρπαλέζου.

Αναφερόμενος στην εν λόγω υποψηφιότητα ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει:

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα της δραστήριας και δημιουργικής επιχειρηματία κας Χριστίνας Σκαρπαλέζου στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η Χριστίνα Σκαρπαλέζου είναι κόρη του Γιώργου Σκαρπαλέζου και κατάγεται από το Σταυροπήγιο του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Η οικογένεια Σκαρπαλέζου διατηρεί παραδοσιακό ελαιοτριβείο εδώ και 200 χρόνια.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και αναπληρώτρια Πρόεδρος στο εξαγωγικό τμήμα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και επί σειρά ετών Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων, παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες-δυσλεξία. Διακρίνεται για την εθελοντική και την κοινωνική της δράση, αλλά κυρίως για τη μεγάλη αγάπη της για τη Μάνη.

Η επιτυχημένη πορεία της ως επιχειρηματίας, οι γνώσεις και η εμπειρία της σε θέματα πρωτογενούς τομέα σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάθεση προσφοράς της, ανανεώνουν και ισχυροποιούν την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου”.

Από την πλευρά της η Χριστίνα Σκαρπαλέζου σημειώνει: “Εντάσσομαι με μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για μια νέα αναπτυξιακή πορεία της Μάνης, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου.

Οφείλουμε να επενδύσουμε στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα, στην ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, στην οικοτεχνία, στον αγροτουρισμό και σε κάθε άλλη μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Όλοι μαζί χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς θα παλέψουμε και θα νικήσουμε”.