Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:54

"Θύελλα" αντιδράσεων από την πολιτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
"Θύελλα" αντιδράσεων από την πολιτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

"Θύελλα" αντιδράσεων στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας ξεσήκωσε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Καλαμάτα, μετά τις αντιδράσεις και τα δεκάδες επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να δικαιολογηθεί εκδίδοντας νέα ανακοίνωση.

Ειδικότερα η πρώτη ανακοίνωση ανέφερε: 

"Η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και σε θέματα που αφορούν την πρόοδο και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Γι’ αυτό και στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού.

Καλεί δε τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού και του εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές".

 

Σήμερα το πρωί εκδόθηκε η δεύτερη ανακοίνωση: 

"Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος της Γιώργος Πρασσάς ούτε αναγκάζουν, ούτε επιβάλλουν τι θα ψηφίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.
Ο Πρόεδρος μας ο οποίος μένει στις ΗΠΑ, σαν ομογενής έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για την πατρίδα του και πάντα θα είναι δίπλα στους Μεσσήνιους πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.
Στήριξη σε Μεσσήνιους που ασχολούνται με τα κοινά της πατρίδας μας, σημαίνει πολλαπλά οφέλη για όλους!".


NEWSLETTER