Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 16:41

"Με καθαρά χέρια" κατεβαίνει ο Γιάννης Μανώλης

"Με καθαρά χέρια" κατεβαίνει ο Γιάννης Μανώλης

"Πελοποννησιακή Ενωση" και βασικό σύνθημα "Με καθαρά χέρια" είναι ο συνδυασμός του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μανώλη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος στην Τρίπολη.

Σημείωσε και πάλι ότι στόχος είναι «να γκρεμίσουμε το σύστημα που κρατάει την Πελοπόννησο πίσω. Το σύστημα της αδιαφάνειας, της οικογενειοκρατίας και των αποφάσεων σε κλειστά γραφεία».

Ο κ. Μανώλης δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί, «για 10 μέρες θα παραμείνει κλειστή η Περιφέρεια, θα μπουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, θα ελέγξουν τι κατάσταση υπάρχει και ό,τι είναι επιλήψιμο, θα πάει στον Εισαγγελέα».Δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιό του θα είναι ανεξάρτητο, «διότι έχουμε εκπρόσωπος από πολλούς χώρους», επεσήμανε πως είναι λαϊκός δεξιός, και προσκάλεσε «να έρθουν μαζί μας όλοι, το μόνο που μετράει είναι να αντισταθούμε σε αυτό το σύστημα που σαπίζει την Πελοπόννησο». "Καρφώνοντας τον περιφερειάρχη, είπε ότι «εγώ δεν έχω αδερφό να του δώσω δημόσια έργα» και πως «ο ρόλος του περιφερειάρχη δεν είναι να κάνει ό,τι του λέει ο Φούχτελ από τη Γερμανία».

Ανέφερε ότι αυτά που έγραψαν τα "Παραπολιτικά" είναι λίγα και σημείωσε πως έχει ογκωδέστατο φάκελο να αποκαλύψει για το σύστημα Τατούλη. Για τις πρώτες επιθέσεις που δέχθηκε από την πλευρά Τατούλη παρατήρησε ότι «το πόθεν έσχες μου είναι γνωστό. Θα ψάξουν να βρουν στοιχεία για να με χτυπήσουν προεκλογικά, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Δεν έκανα διαχείριση δημοσίου χρήματος ποτέ, αυτοί έκαναν». Για την επίθεση από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου απάντησε ότι «δεν τη γνωρίζω την κυρία αυτή, που αποτελεί τη φωνή του κυρίου. Να μην κρύβεται πίσω από την κυρία και να βγει μπροστά να μιλήσει. Τον προκαλώ σε δημόσιο διάλογο». Ο κ. Μανώλης ενημέρωσε ότι θα παρουσιάσει τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στις πρωτεύουσες των νομών, όπου θα αναφερθεί και σε βασικά σημεία του προγράμματος και σε έργα σε κάθε νομό.