Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 13:14

Ο Τατούλης θεωρεί δικό του έργο και τον… περιφερειακό

 

“Νυν βουλευτής, αλλά και ο Δήμος της Καλαμάτας είχε συμφωνήσει να σταματήσει σε νωρίτερο σημείο το έργο του περιφερειακού”.

Αυτό δήλωσε χθες στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στοχοποιώντας με αυτές τις δηλώσεις το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και Μεσσήνιο νυν βουλευτή, που όμως δεν κατονόμασε. Ουσιαστικά υποστηρίζει ότι έφτιαξε και τον περιφερειακό της Καλαμάτας γιατί «μόνο εμείς σθεναρά υποστηρίξαμε ότι ο οδικός άξονας Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα θα θεωρηθεί ολοκληρωμένος όταν υλοποιηθεί και ο περιμετρικός της Καλαμάτας”.

Κατά τα άλλα ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε σε “ομηρικές μάχες με την πλευρά του κεντρικού κράτους και την αποκεντρωμένη διοίκηση και σήμερα πετύχαμε να καταστήσουμε το πρόγραμμά μας το πιο δυναμικό στη χώρα όταν κατά την παραλαβή του βρισκόταν στην προτελευταία θέση”. 

 

Μιλώντας για τη Μεσσηνία ο Τατούλης είπε: “Παραλάβαμε 50 ημιτελή έργα και 3 μεγάλα έργα υπό κατάρρευση, τα οποία τα σώσαμε, δαπανώντας πάνω από 33 εκατομμύρια”.