Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 19:27

Τατούλης κατά βουλευτών Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από την
Τατούλης κατά βουλευτών Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ

Στους βουλευτές που «δεν ξέρουν τι ψηφίζουν στη Βουλή» επιτίθεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στρεφόμενος κυρίως στους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που τον στήριξαν στις εκλογές του Μαΐου.

Αναφέρει ότι «οι πολίτες οφείλουν να αντισταθούν στα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι ενώ έχουν ψηφίσει νόμους, στη συνέχεια καταθέτουν ερωτήσεις». Χαρακτηριστικά υποστηρίζει ότι «είναι εντελώς παράνομη η δέσμευση χρημάτων των αγροτών από επιδοτήσεις, οι οποίες καταβάλλονται στους λογαριασμούς τους, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας των Ευρωπαϊκών Ταμείων, η οποία όμως δύναται να συμβεί μόνο στην περίπτωση όπου υπάρχει ενυπόγραφη συμφωνία του δικαιούχου παραγωγού και όχι ερήμην του».

 

Ο κ. Τατούλης που είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Γερμανού υφυπουργού Φούχτελ στην Ελλάδα και της πολιτικής που οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα, αναφέρει πως «η Περιφέρεια θα αναλάβει την πρωτοβουλία και θα καλύψει το κόστος της νομικής εκπροσώπησης των αγροτών της Πελοποννήσου προς τα αρμόδια ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια, ώστε να αποδείξει ότι ο συγκεκριμένος νόμος είναι αντισυνταγματικός».


NEWSLETTER