Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 18:40

Επίσκεψη του Τ. Αποστολόπουλου στην Κορινθία

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη του Τ. Αποστολόπουλου στην Κορινθία

Επίσκεψη στην Κορινθία πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, είχε η συνάντηση του κ. Αποστολόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε. Ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προέκυψαν από τις χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για ζητήματα που απορρέουν από την πορεία μετάβασης προς το νέο θεσμικό καθεστώς που οριοθετεί το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και δήλωσε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι αρωγός στο έργο του αιρετού Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Γόνιμη υπήρξε η συνεργασία του Γενικού Γραμματέα με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Κορίνθου, τα υπολειπόμενα αποχετευτικά δίκτυα, οι αστικές αναπλάσεις, καθώς και θέματα σχολικής στέγης.

Από το Γραφείο Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης


NEWSLETTER