Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 20:09

Τατούλης κατά Δέδε και... Βουδούρη

Στον Οδυσσέα Βουδούρη, που έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό από το Περιφερειακό Συμβούλιο, εξακολουθεί να επιτίθεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ταυτόχρονα στρέφει τα πυρά του και προς τον επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συνεργασίας", Γιώργο Δέδε - με αφορμή την κοινή δήλωση της παράταξης με την "Πελοπόννησο Πρώτα", από την οποία έχει αποχωρήσει ο Οδ. Βουδούρης.

Συγκεκριμένα ο Π. Τατούλης, αφού κάνει λόγο για «βαθύτατα προσωπική συμπόρευση των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης», υποστηρίζει πως «οι επικεφαλής των δύο αυτών παρατάξεων, την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών, προβάρουν κυβερνητικά κουστούμια». Αναφέρει ακόμα πως «ο πολιτικός τους τακτικισμός με τις συνεχιζόμενες αποχωρήσεις, με "δήθεν" πολιτικές προφάσεις, και οι κοινές τους δηλώσεις θυμίζουν πολιτικούς αρχταρμάδες. Από τέτοιους, η χώρα μπούχτισε, και στην Πελοπόννησο τέτοιες συμμαχίες οι πολίτες τις έχουν αποκηρύξει από καιρό».

Για άλλη μια φορά ο περιφερειάρχης δεν απαντά στην ουσία της κοινής δήλωσης των δύο παρατάξεων. Δεν ασχολείται με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα, κάνει απλώς παραπολιτικά σχόλια επιχειρώντας να ερμηνεύσει την πολιτική κατάσταση κατά το δοκούν.