Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 13:04

Εκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητεί ο Γόντικας

Γράφτηκε από την
Εκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητεί ο Γόντικας

Εκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ζητούν οι σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για να συζητηθεί η δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων της Περιφέρειας.

Οι Ν. Γόντικας και Βαγγ. Γούργαρης, αφού εκφράζουν την έκπληξή τους για τοποθέτηση που εμφανίζει την Περιφέρεια να συμφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης, εκτιμούν ότι «με απόφαση κανενός περιφερειάρχη, κανενός ανώνυμου από τη διοίκηση της Περιφέρειας που κρύβεται πίσω από ανυπόγραφο δελτίο Τύπου, δεν μπορεί να δεσμεύεται η Περιφέρεια για τέτοια σοβαρά ζητήματα».

Εκφράζοντας την αντίδρασή τους κι επικρίνοντας τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναφέρουν ότι «τέτοιες αποφάσεις θα έχουν αποτέλεσμα την παραπέρα περικοπή κοινωνικών δαπανών, προβλήματα στη λειτουργία των δήμων και των Περιφερειών και στη μισθοδοσία των εργαζομένων τους» και προσθέτουν: «Ολα αυτά για να ικανοποιήσει η κυβέρνηση τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετηθεί το κρατικό χρέος, για το οποίο οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα».


NEWSLETTER