Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 17:17

Συνάντηση Αποστολόπουλου με αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

Γράφτηκε από την

Την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και τις δυνατότητες επίλυσης των υπαρκτών προβλημάτων συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών κ. Γιώργο Ρώρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος περιέγραψε στον Γενικό Γραμματέα την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο εμπορικός κόσμος της πόλης, επισημαίνοντας τη σημασία που θα είχε στην παρούσα συγκυρία η ενεργοποίηση του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης και η παράταση της αποπληρωμής των δανείων που χορήγησε το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων για ζημιές από το σεισμό. Επίσης, στο πλαίσιο της εξασφάλισης αναπτυξιακών προοπτικών για την Πάτρα, ο κ. Ρώρος εξέφρασε την υποστήριξη του εμπορικού συλλόγου στην απελευθέρωση και αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου της πόλης, την κατασκευή αυτοκινητοδρόμιου και τη λειτουργία των Λατομείων Αράξου.
Ο κ. Αποστολόπουλος, αφού κατέγραψε τους προβληματισμούς των παρισταμένων, υπογράμμισε ότι η διαχείριση της παρούσας κρίσης επιτάσσει κοινή στράτευση και σκληρή δουλειά από κοινού με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Από το Γραφείο Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης


NEWSLETTER